wie zijn wij

LOOKAT pandWe zijn een 100% Nederlands internetbedrijf dat sinds 2000 zelfstandig opereert. Wij, de oprichters Guus Wolters en Peter (Bedros) Acu, zijn nog steeds actief binnen het bedrijf en werkten destijds bij hetzelfde bedrijf.  We zagen kansen met internet en hebben op hetzelfde moment ontslag genomen om samen met een andere collega en investeerder in het diepe te springen en een internetbedrijf op te zetten. Met de registratie van vele domeinnamen zijn we aan de slag gegaan. Per toeval kwamen we op de domeinnaam Kleurplaten.nl, die we in het begin hadden gekoppeld aan onze bedrijfssite. We kregen vele mailtjes van personen die blijkbaar www.kleurplaten.nl intikte, maar toen nog geen kleurplaten of site konden vinden. Dat bracht ons op het idee om deze site als eerste te gaan ontwikkelen. Inmiddels is deze site uitgegroeid tot de grootste familiesite van de Benelux, in 2005 ook nog eens uitgeroepen tot ‘Website van het jaar’. Daarnaast hebben we ook diverse andere sites ontwikkeld en hebben we nog heel veel in ons hoofd zitten aan concepten.
 
Met ons kleine team aan geweldige medewerkers en freelance personen, werken we iedere dag met veel plezier aan ons bedrijf en de vele concepten. Sinds 2010 ook erg actief met de vele webshops die een niche in een bepaald segment bedienen. Onze doelstelling is om niches op te zoeken, daar proberen de beste domeinnaam bij te vinden en het concept met een groot aanbod en service te lanceren.
 
Vind je het leuk om ons te volgen en te zien wat we allemaal aan het doen zijn? Volg ons dan via Twitter, LinkedIn of Hyves. Maar natuurlijk vinden we het ook altijd leuks als je gewoon eens belt of langskomt voor een oriënterend of inspirerend gesprek.

twitter Twitter Kleurplaat 
Twitter LOOKAT

LinkedIn Guus Wolters
 
LinkedIn Peter (Bedros) Acu
 
Hyves Kleurplaten.nl